De Kubbe is een innovatief bedrijf en viert op vrijdag 9 december haar 25 jarig bestaan met een open dag. In de ochtend zijn er vakinhoudelijke rondleidingen die vooral interessant is voor aardappeltelers en verwerkers.
Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn onder meer:
- Kwaliteit en hygiëne bij pootaardappelen snijden? Geen discussie… of toch wel?
- Pootgoed wassen levert méér op dan gewassen pootaardappelen
- Onze chemie met uw partij pootaardappelen
Na de ontvangst zullen medewerkers van de Kubbe bezoekers door het bedrijf heen leiden, waar bij de verschillende onderdelen waar de Kubbe haar waarde toevoegt stil wordt gestaan en tekst en uitleg wordt gegeven. 'De Kubbe gaat graag de discussie aan!' Zo valt te lezen op de speciale website.
'In de middag houden we open huis. U bent dan vrij om te gaan en staan waar u wilt binnen het bedrijf. Dit zal verder ondersteund worden door een heus Potato Business Plein, waar diverse bedrijven uit de sector participeren. Oftewel: alles voor de teler/verwerker is op deze dag onder 1 dak.'
Aanmelden ochtendprogramma
Via de speciale website 'Open dag De Kubbe' kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het ochtendprogramma. In de middag is De Kubbe vrij te bezichtigen.
Foto afkomstig van website De Kubbe